Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Culinair Frans A-Z woordenboekje (iPhone)

Culinaire liefhebbers die weten het. Frans is de ware taal van de chef, maar gelukkig kan je in dit land ook gewoon een Nederlandse kaart krijgen. In Frankrijk ben je zonder taalcursus natuurlijk totaal verloren en moet je maar hopen dat je iets besteld dat je ook echt lust. De app Culinair Frans A-Z woordenboekje van interculture helpt je echter op weg.

De app helpt je met het vertalen van de menu- en wijnkaarten, eventueel met gesproken tekst. Het is ook mogelijk om tafels te reserveren en andere opmerkingen richting de over te maken. Lastiger zal het zijn om de altijd veel te snelle Franse teksten terug te vertalen 😉

De app maakt gebruik van een offline database, dus je kan hem ook op de ipod Touch gebruiken en dataroaming hoef je je geen zorgen om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.