Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vodafone Start Verkoop Galaxy Tab 10.1v

Vorige week kondigden we al aan dat Vodafone een aangepaste versie van Samsung’s Galaxy Tab 10.1 zal verkopen. Gisteren waren we op de TeleVisie beurs waar Samsung de Galaxy Tab 10.1v aan ons liet zien. Opvallend was dat de Samsung medewerker ons wist te vertellen dat het niet om een aangepast exemplaar ging, maar om de originele Galaxy Tab 10.1.

De 10.1v zoals deze in de winkel ligt is dus het tablet zoals Samsung deze zelf in de planning had staan. De 10.1v bevat in tegenstelling tot de 10.1 waar Samsung late mee komt geen 3 megapixel, maar een 8 megapixel camera. Verder is de 10.1v wat dikker en dat was volgends de Samsung medewerker dan ook de reden dat Samsung de 10.1 opnieuw heeft ontworpen. Samsung wil daardoor beter met de iPad kunnen concurreren.

Overigens kunnen we zeggen dat de 10.1v misschien wat dikker is, maar zeer licht is en lekker in de hand ligt. Het draagcomfort is beter dan dat van de iPad 2. Misschien juist wel doordat hij wat dikker is. We konden hem echter niet met de 10.1 vergelijken. De Galaxy Tab 10.1v is nu online te reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.