The Legend of Zelda Ocarina of Time Komt Eraan (3DS)

We noemden hem al kort in de line-up van Nintendo voor dit voorjaar, maar The Legend of Zelda Ocarina of Time komt er toch echt aan. De klassieker van de Nintendo 64 heeft een complete 3D make-over gehad waar wij na een korte preview in Maart al helemaal tevreden over waren.

In The Legend of Zelda Ocarina of Time wordt Hyrule opnieuw bedreigd door de boosaardige Ganondorf. Dit keer is hij niet alleen uit op de macht in het land, maar ook op de macht over de tijd en daar mag jij, Link, een stokje voor steken.

De nieuwe versie voor de 3DS is niet zomaar een remake. De gameplay is op de nieuwe bediening van de 3DS afgestemd. Zo is het mogelijk om in First-person perspectief om je heen te kijken door de DS in het rond te bewegen. Ook is het mogelijk om items via het touchsreen te selecteren en te gebruiken. Nintendo voegt ook twee nieuwe uitdagingen toe die niet in de originele game zaten. De Master Quest en Boss Challenge.

The Legend of Zelda Ocarina of Time verschijnt op 17 Juni 2011. Wij kunnen niet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.