Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Playstation Move Heroes (PS3 Move)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 2.5 sterren.

THE GOOD

  • Alle helden in één game!

THE BAD

  • Teleurstellend verhaal
  • Multiplayer is niet leuk
  • Weinig uitdaging

De helden Jak & Daxter, Ratchet & Clank, en Sly Cooper worden ontvoerd door aliens en zullen noodgedwongen vrienden moeten worden om zichzelf te bevrijden. Dat is het verhaal achter Playstation game Move Heroes. Met Alle helden in één titel, kan deze review toch niet anders dan positief zijn! Toch..?

Alle helden in deze game staan bekend om hun baanbrekende games en dito verhaallijnen. Het eerste dat dan ook opvalt is hoe oppervlakkig het verhaal in Playstation Move Heroes is geworden. Wat ons betreft een enorme gemiste kans voor Sony.

De game zelf bestaat uit een verzameling mini-games die in de meeste gevallen goed speelbaar zijn. In een aantal gevallen slaat Sony de plank echter mis. Met name het slaan met de zweep is redelijk slecht uitgevoerd. Het niveau van de meeste mini-games is erg laag waardoor je het gevoel krijg dat de game voor een 6-jarige gemaakt is. Op andere momenten loop je tegen een probleem aan waar je zo hard je best voor moet doen dat het simpelweg demotiveert.

Je kan deze game ook met twee spelers spelen. Het is dan echter niet zo dat je echt twee spelers op het veld ziet. De tweede speler is meer een soort van assistent en dat moet je maar net leuk vinden.

Conclusie

Hoewel Playstation Move Heroes er leuk uitziet en de beroemdste karakters uit de Sony lijn bevat, is het resultaat teleurstellend. Je speelt de game vrij vlot uit en moet de uitdaging dan ook zoeken in het behalen van gouden medailles en het vinden van alle verborgen bonussen. Wij hadden ons op deze game verheugd, maar plezier was ver te zoeken. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.