Nokia Vernieuwt Headset Lijn

Nokia heeft vandaag een grote update van haar Bluetooth Headset lijn aangekondigd. Nokia introduceert in totaal acht nieuwe modellen. Voor elk wat wils dus en in theorie zijn ze op ieder toestel met Bluetooth te gebruiken. Dus maak je geen zorgen als je een telefoon van een Koreaan hebt en toch een Fins design aan je oor wenst.

BH-108

Met de BH-108 kan je tot vijf uur bellen en is met een prijs van €25 het absolute instappertje. De BH-108 is in zowel wit als zwart verkrijgbaar. Voor deze prijs mag je natuurlijk weinig extra’s en innovaties verwachten.

BH-109

Voor vier euro meer (€29) koop je de BH-109. Deze headset bevat DSP waarmee je minder last zal hebben van achtergrondruis. Het is tevens een mullti-point headset. Je kan dus meerdere apparaten erop aansluiten. Ook de accu is wat sterker dan die van de BH-108. Met deze headset houd je het 8 uur uit. Ook deze headset is in het wit en zwart verkrijgbaar.

BH-217

Ook de BH-217 is weer een stapje beter dan de voorgaande modellen. Je krijgt er een speciale houder bij en het gesprek zal automatisch worden aangenomen wanneer de je BH-217 uit de houder haalt. Plaats je hem terug in de houder, dan zal hij het gesprek afbreken. De BH-217 kost €49 en ook deze is in het wit en zwart verkrijgbaar.

Er is ook een BH217 Car Edition. Voor €54 krijg je er een autolader bij en een tweede houder. De ene gebruik je in de auto, de andere aan kleding.

BH-218

Met de BH-218 slaat Nokia een andere weg in. De headset bevat namelijk een bedraad ‘oortje’ wat zeer comfortabel kan zijn. Deze oplossing geeft meer ruimte voor de accu waardoor deze headset 3 maanden standby kan zijn. De BH-218 kost €49.

BH-609

Wil je het echt goed aanpakken, dan zal de BH-609 een interessante keuze zijn. De headset combineert DSP met een dubbele microfoon, wat zeer effectief is tegen ruis. Ook is het mogelijk om met deze headset SMS berichten af te luisteren via ‘My Own Key’. De BH-609 kost €69 en is verkrijgbaar in wit en zwart.

BH-214

Wederom een deels bedrade headset van Nokia. Deze headset is meer gericht op mensen die de headset willen gebruiken om muziek in stereo te luisteren. Je krijgt er een setje in-ear oortjes bij, maar kan ook eigen oortjes aansluiten. Ook deze headset gaat een tijdje mee. Je kan er 8 uur mee bellen en 12 dagen op standby. De BH-214 kost €55 in is niet alleen in het wit en zwart verkrijgbaar, maar ook in het blauw.

BH-505

Wil je iets met een opvallender uiterlijk, dan kan je natuurlijk voor de BH-505 gaan. Deze headset is op de sporters gericht en is dus waterbestendig. Ook bij deze headset wijkt Nokia van de standaard kleuren af. Nokia verkoopt hem voor €69 in het wit, blauw en rood.

BH-905i

Tot slot de zware jonge van het stel. De BH905i is echt op de muziekliefhebber gebouwd en lijkt dan ook het meest op een gewone koptelefoon. Hij bevat een speciale basversterker en meerdere microfoons om ruis te onderdrukken. Deze zware jonge kost €209 en is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events