GadgetGear.nl

Nokia Krijgt Eigen Windows Marketplace

Nokia en Microsoft hebben vandaag formeel een handtekening onder de veelbesproken samenwerking gezet. Als gevolg, lekten ook wat interessante gegevens uit. Zo krijgt Nokia, in tegenstelling tot HTC, LG en Samsung, mogelijk wel een eigen app store.

Nokia kondigde aan dat ontwikkelaars hun apps voor Series 40, Symbian en Windows Phone 7 vanaf één plaats, bij Nokia, kunnen uploaden. Dat is natuurlijk een vervelend gegeven voor de partners die sinds de start al achter Windows Phone 7 staan en zelf enkel één pagina in de Marketplace hebben gekregen.

Nokia zal ook haar contacten met de telco’s die nu Ovi ondersteunen aanspreken om het zo mogelijk te maken dat gebruikers hun apps via de telefoonrekening kunnen betalen in plaats van de creditcard.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten