Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Werkt aan WiiHD!?

De geruchten dat Nintendo snel de opvolger van de Wii zal aankondigen worden steeds hardnekkiger. Niet vreemd gezien Sony en Microsoft beiden vergelijkbare technieken aan hun consoles hebben toegevoegd om de casual gamer voor zich te winnen. De geruchten zeggen dat we hem deze zomer tijdens de E3 te zien krijgen.

In tegenstelling tot de huidige Wii zal de opvolger Full HD beelden kunnen tonen. Verder zeggen de geruchten dat het systeem weliswaar vernieuwingen bevat ten opzichte van de gameplay, maar dat het ook nog steeds gebruik maakt van WiiMotes. De nieuwe console heeft ook al bij diverse studio’s gestaan om ontwikkelaars van games voor te bereiden.

Als alles meezit, zien we de nieuwe Wii tijdens de E3 van deze zomer en zal Nintendo de verkoop nog voor het eind van het jaar inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.