Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO Lanceert Gratis NinjaGo Game (iOS)

Om haar laatste franchise (NinjaGo) bekender te maken heeft LEGO dit weekend een nieuwe game onder de naam NinjaGo Spinjitzu Scavenger live gezet. In deze gratis game train je met de sensei en zijnleerlingen terwijl zij het land van NinjaGo proberen te beschermen tegen de Garmadon. Natuurlijk ontbreekt het bouwelement niet in deze game.

Terwijl je speelt verdien je munten waarmee je onderdelen voor jouw ninja kan kopen om hem zo te pimpen voor hij de strijd in gaat. Je kan hem echt helemaal op jouw eigen smaak instellen. De game is beschikbaar voor iPad en iPhone/iPod Touch. Er komt overigens ook een NinjaGo game voor de Nintendo DS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.