Op dit moment stikt het rond de geruchten over de opvolger van de iPhone 4. Niet vreemd omdat Apple nu pas is begonnen met de productie van witte iPhone 4 smartphones en aanwijzingen voor de iPhone 5 nog steeds op zich laten wachten. Hoe zou dit uitpakken? Wij pakten alle geruchten erbij en haalden daar de volgende verwachtingen uit…

De nieuwe iPhone zal in September in de winkel liggen. Hiervoor moet de productie twee tot drie maanden eerder van start gaan. Hoewel de meest logische benaming voor de nieuwe iPhone de iPhone 5 is, kan het goed zijn dat Apple er voor kiest om hem de iPhone 4S te noemen.

Die naamsverandering haalde Apple al eerder uit bij de opvolger van de iPhone 3G, de iPhone 3GS. Deze had bijna dezelfde behuizing, maar bezat snellere hardware dan de oudere iPhone 3G. Op dit moment gaan er geruchten dat Apple voor de nieuwe iPhone gebruik zal maken van de iPhone 4 behuizing. Daar past de nieuwe dual-core processor van de iPad 2 makkelijk in en ook nieuwe, betere camera’s zullen inmiddels in de behuizing passen. Daarnaast heeft Apple erg veel in deze behuizing moeten investeren om de witte iPhone 4 te lanceren.

Wij zetten in op een lancering in September. Hij zal de iPhone 4S of 4GS gaan heten en de processor van de iPad 2 bevatten. De behuizing zal nauwelijks afwijken van die van de iPhone 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.