Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hyves App nu ook op de iPad

Hyves heeft zijn iPhone app een update gegeven. De Hyves app maakt nu volledig gebruik van het retina display waardoor alles er gewoon lekker scherp uitziet. Ook maakte Hyves de app meteen even geschikt voor de iPad, maar de reacties van de iPad gebruikers zelf zijn helaas toch wat teleurstellend.

Naast dat je iedere keer opnieuw moet inloggen, klagen mensen over het constante crashen van de App. Wij probeerden de app uit en ook wij constateren dat deze zeer regelmatig crasht. Zeker wanneer je iedere keer opnieuw moet inloggen is dat zeer vervelend. Doordat de crashes onregelmatig zijn, is ook niet te voorstellen wanneer ze plaatsvinden. Werk aan de winkel dus, maar het idee waarderen we zeer!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.