Garmin Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Garming Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

 

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

 

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Garming Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

 

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

 

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Garming Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

 

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

 

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram