Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Garming Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

 

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

 

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Garming Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

 

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

 

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

Garming Toont Nieuw GPS Horloge Forerunner 610

 

Voor de hardlopers onder ons is Garming met een nieuwe gadget op de markt gekomen. De Forerunner 610 meet niet alleen waar en hoe snel je loopt, maar kan ook nog eens de hartslag waardoor je een zeer compleet beeld van de inspanningen krijgt. Overigens ontving Garmin een Red Dot award voor het ontwerp van de Forerunner 610.

 

De forerunner 610 is ontworpen voor hardlopers. Hij is dus bestand tegen regen en zweet. Ook is het mogelijk om het touchscreen van het horloge met handschoenen aan te bedienen. Het horloge is ook met een trilalarm uitgerust om je op de hoogte te houden van wanneer (bijvoorbeeld) de hartslag te laag of te hoog is. Met behulp van Virtual Racer is het ook mogelijk om een wedstrijd tegen jezelf te lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.