Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Einde AGON Online in Zicht (iOS)

Nog voor we Game Center van Apple zelf hadden, waren het voornamelijk voormalig game ontwikkelaars die vergelijkbare systemen in elkaar zette met als resultaat OpenFeint, Scoreloop, AGON Online en velen anderen. Deze laatste lijkt nu echter de handdoek in de ring te gooien.

Volgens het bericht op de site van AGON zijn de ontwikkelaars niet in staat geweest om financiering voor AGON binnen te halen. Ze hebben wel geprobeerd om financiers aan te trekken en zelfs om het netwerk te verkopen, maar alles faalde. Het resultaat is dat het bedrijf de servers op 30 Juni uit zal zetten. Ontwikkelaars worden daarom verzocht tijdig op een ander netwerk over te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.