Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste Unity 3D Titels op de Xperia Play

Voor menig Android en iPhone gebruiker is Unity 3D geen onbekende naam. Naast het maken van krachtige 3D engines waar ontwikkelaars op hun beurt weer games mee produceren, brengt het bedrijf zelf ook games uit. Gisteren kondigde het bedrijf de lancering van haar eerste titels voor de Xperia Play aan.

Unity kondigde al eerder aan dat het Racer (Luma Arcade), Guerrilla Bob (Angry Mob Studios) en AirAttack HD (Art in Games) zou lanceren en voegt daar nu Battle Bears (SkyVu Pictures) en Cordy (Silver Tree Studios) aan toe. Al deze games zijn geoptimaliseerd voor de Xperia Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.