Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deze Herfst Grote Windows Phone 7 Update

Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat het bedrijf een grote herfstupdate in de planning heeft staan. De update gaat Mango heten en maakt onder anderen multitasking mogelijk. Daarnaast krijgen ontwikkelaars van apps meer mogelijkheden om hun apps dieper te integreren. Ze zijn rijkelijk laat, maar het verhaal klinkt wel goed.

Zo gaat het voor ontwikkelaars mogelijk worden om echte live tiles te ontwikkelen zodat apps van derden een betere ervaring kunnen bieden. Ook krijgen ontwikkelaars toegang tot alle sensoren en de camera. Als gevolg heeft onder anderen het Amsterdamse Layar al aangegeven met een Windows Mobile versie te komen en dat is natuurlijk goed nieuws.

Tot het zo ver is komen ook een tweetal andere belangrijke apps naar Windows Phone. Zo mag je volgende maand Angry Birds ontvangen en rond die tijd verwachten we ook Skype. Goede vooruitzichten dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.