Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple Test iOS 5

Een aantal ontwikkelaars hebben hem al gezien, iOS 5. Nee, ze hebben geen vroege versie, maar zien iOS 5 in de logboeken van hun apps. Dit betekend dat Apple druk bezig is om te testen of reguliere apps op de nieuwste versie van iOS draaien. Het betekend ook dat ontwikkelaars snel een beta van iOS 5 zullen ontvangen.

De timing van deze tests is niet geheel vreemd. Op 5 juni organiseert Apple het WWDC evenement en traditioneel kondigt Apple daar de nieuwe iOS versie en iPhone aan. Hoewel er nog steeds grote twijfel is over de komst van een nieuwe iPhone, is de komst van iOS 5 hiermee bevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.