Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

3DS Breekt Verkooprecords

De Nintendo 3DS is (wereldwijd) nu twee weken op de markt en heeft nu al een aantal verkooprecords gebroken. Zo is de console in Europa in de eerste twee dagen 303.000 keer over de toonbank gegaan. Daarmee heeft de 3DS het record van de oude DSi in 2009 compleet verbroken. De 3DS is nu dus het snelst verkopende draagbare systeem van The Big N.

De lancering in Europa was verre van ideaal. Apple lanceerde op dezelfde dag de iPad 2 waarvoor lange rijen stonden. Opvallend genoeg troffen wij in de rijen voor de iPad ook mensen aan die meteen een 3DS meepakte. Ook in Amerika heeft de 3DS verkooprecords gebroken, maar Nintendo heeft daar geen aantallen genoemd.

Kort na de verkoop heeft Nintendo al een update voor de 3DS uitgebracht wegens Black Screen of Death problemen. Sinds de update lijkt dat probleem zo goed als verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.