Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rockstar Werkt Aan GTA V

De eerste geruchten over Grand Theft Auto 5 lijken te zijn opgedoken. Het nieuwste deel uit de Grand Theft Auto reeks zou af moeten spelen in het Los Santos van GTA 3 (oftewel, Los Angeles). De codenaam voor het project is Rush.

De geruchten komen voort uit een casting call van RockStar. Het bedrijf zoekt in de casting call stemmen voor personages als FBI agenten Mitch Hayes en Miguel Gonzales. Wellicht dat we tijdens de GamesCom meer zullen horen.

Eén reactie

  1. Deze gaan we ook zeker weer halen 😉 Tot nu toe alle GTA games uitgespeeld, SAN ANDREAS was toch de beste hehehehe

    Jeffrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.