Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Preview: Xperia Arc

Tijdens ons bezoek aan Sony afgelopen donderdag kregen we nog een verassing. SonyEricsson toonde ons naast de Xperia Play ook de Xperia Arc. Je weet wel, dat toestel met een gebogen achterkant en natuurlijk Bravia Engine. Wij mochten hem even vasthouden en dat was voldoende voor deze korte preview.

Bravia

Het opvallendste aan de Xperia Arc is dat het een Bravia toestel is. Hij heeft dus een groot scherm en zou in staat moeten zijn om prachtige beelden weer te geven. Dat klopt zeker. We kregen een trailer te zien van Legends of the Guardian en waren enorm onder de indruk van het scherpe beeld, maar dat niet alleen. Ook het geluid was dik in orde.

En verder

Hoewel de Xperia Arc het met een enkele 1Ghz processor moet doen, is het toestel wel enorm snel. Het toestel wisselt waanzinnig snel tussen apps wat het toestel zeer comfortabel maakt. De keuze voor een holle achterkant is ook zeer slim. Het toestel ligt perfect in de hand. Ook foto’s die met de 8.1 megapixel camera genomen worden zien er prima uit, zelfs bij weinig licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.