Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mobiel Parkeren met Parkmobile (Android)

Parkmobile is naar eigen zeggen de eerste aanbieder van een app om het parkeren van de auto via Android telefoon af te rekenen. De applicatie maakt gebruik van GPS om te bepalen op welke parkeerplaats je staat om zo het proces te versnellen.

Wanneer je klaar bent met parkeren hoef je de auto enkel nog via de Android app af te melden. De app was eerder al voor de iPhone uitgebracht waar hij 20.000 keer is gedownload en kan inmiddels al in 25 steden gebruikt worden. Voor automobilisten die niet over Android of iPhone beschikken heeft Parkmobile een mobiele site beschikbaar. De luxe van parkeerzone bepaling via GPS is daarbij echter niet aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.