Microsoft Herstart Windows Phone 7 Omnia 7 Update

Na een mislukte poging vorige week is Microsoft vandaag opnieuw gestart met het verspreiden van een update voor Windows Phone 7 toestellen van Samsung. Bij de eerste update ondervonden verschillende eigenaren van de Omnia 7 problemen.

De update verloopt net als op de iPhone via de computer. De update wordt via Zune binnengehaald waarna de software een backup maakt en de nieuwe software installeert. De update is overigens enkel een voorbereiding op de grote update die Microsoft later deze maand in de planning heeft staan waarbij het bedrijf onder anderen cut & paste toe zal voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.