Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Metacritic ook voor iOS

De meesten van jullie zal het wellicht niks zeggen, maar Metacritic is met name binnen de games industrie een bekende site omdat deze reviews van allerlei toonaangevende websites verzamelt en daarvan een gemiddelde publiceert. Met andere woorden, cijfers waar je echt op kan vertrouwen.

De site heeft deze week ook een iOS index gelanceerd waar het cijfers van websites als PocketGamer, 148Apps.com en Slide to Play voor gebruikt. De top drie iOS apps bestaat uit World of Goo (96%), Real Racing 2 (94%) en N.O.V.A. 2 (92%).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.