HTC heeft eindelijk de presentatie van haar Flyer de deur uit gedaan. In de video die ruim 6 minuten duurt laat het bedrijf alles zien dat je met de Flyer in huis haalt. Natuurlijk haalt HTC ook nog even uit naar de iPad 2, want de Flyer is zo licht als een paperback en over het internet surfen met Flash geeft echt een complete ervaring.

Ook krijg je bij de Flyer een pen meegeleverd, iets dat we bij veel apparaten missen. Schrijven met de vinger is verre van handig. De Flyer lijkt ook handige software te zijn voorzien om notities te maken tijdens vergaderingen. Oké, die functie is best geniaal te noemen.

In absolute verkopen zal het nog even duren, maar we kunnen zeggen dat de iPad 2 er een serieuze concurrent bij krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.