Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GDC: Mario Gaat 3D en Ander 3DS Nieuws

Tijdens de GDC heeft Nintendo’s president Satoru Iwata aangekondigd dat Mario een eigen 3DS game zal krijgen. Naast de lancering van ‘3D Super Mario’ heeft Iwata ook meteen een aantal aankondigingen gedaan met betrekking tot de eerste firmware update van de 3DS later in Mei.

3D Super Mario komt uit dezelfde titel als Super Mario Galaxy en Super Mario Galaxy 2 voor de Wii. Wanneer de game precies klaar is weten we nog niet. Gezien de kritieken op de launch line-up verwachten we dat de game snel verkrijgbaar zal zijn.

Eind Mei komt Nintendo ook met de eerste software update voor de 3DS. Deze update zal een aantal features toevoegen waaronder de Nintendo eShop waar je apps en games aan kan schaffen en video’s van films en spellen kan checken. Verder zal de eShop ook virtual console games aanbieden van de klassieke Game Boy, Game Boy Color, Game Gear en TurboGrafix16. Ook zullen diverse andere klassieke games in een 3D uitvoering worden aangeboden. Verder zal het na de update mogelijk zijn om DSiWare games over te zetten op de nieuwe 3DS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.