Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gameloft en Audi Brengen Gratis Asphalt Game Uit (iOS)

Gameloft en Audi hebben gezamenlijk een gratis versie van de puopulaire Asphalt racing game op de App Store gezet. De game die voluit Asphalt RS 3 heet promoot de nieuwe Audi RS 3 auto en stelt je ook in staat om een Audi A3 Sportback te winnen.

Om de sportback te winnen moet je een account aanmaken en de beste racetijd neerzetten op de ‘Bahammas’ track. Naast de Bahammas kan je ook in Tokyo racen. Eerder al deed de Volkswagen groep een vergelijkbare actie met Firemint door de release van een speciale gratis GTi editie van hun Real Racer game. Download.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.