Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Game Mania Meldt Grote Vraag naar 3DS

Game Mania heeft vandaag een persbericht uitgestuurd om te melden dat de eerste levering van Nintendo 3DS spelcomputers aan de winkelketen al compleet verkocht is. De winkel werd verrast door het grote aantal gamers dat de console vooraf bestelde. De zaak heeft inmiddels een tweede order bij Nintendo uit staan.

Oorzaak van de grote vraag kan zijn dat Game Mania een kortingsactie hield waarbij een oude DS ingeleverd kan worden om korting op de aanschaf van de 3DS te ontvangen. Wij belden een aantal lokale speelgoedwinkels en ook daar zijn de eerste leveringen al volledig gereserveerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.