Casio kondigde gisteren een compleet vernieuwde lijn met beamers aan. Het bedrijf verdeelde de 12 nieuwe beamers over drie categorieën. Ondanks de forse hoeveelheid beamers is er maar één ding dat echt belangrijk is in deze nieuwe line-up. Alle modellen bevatten een Laser & LED hybride lichtbron, dus geen gezeur met kapotte lampjes.

Casio kondigde de eerste beamer met Laser & LED al in April 2010 aan. De beamer die het bedrijf toen in de markt zette had een lichtopbrengst van 2.500 ANSI lumen, genoeg voor een flinke woonkamer dus. In November 201 volgde een nieuwe Laser & LED model met 3.000 ANSI lumen en nu dus een complete serie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.