In de BlackBerry Torch 9800 review noemde onze Rutger ‘Ping’ als één van de grote voordelen van het hebben van een BlackBerry. Als we de laatste geruchten mogen geloven, zal een BlackBerry niet langer een verplichting zijn want RIM zou aan een Android en iOS versie van haar messenger werken.

De geruchten zijn opvallend te noemen omdat BlackBerry Messenger nu juist de reden is dat veel studenten met een BlackBerry rondlopen. RIM zou de nieuwe apps voor Android en iOS dan ook niet zomaar weggeven, maar er een éénmalig bedrag voor vragen. Met deze stap zou RIM een belangrijke concurrent voor SMS kunnen creëren. Of de geruchten waar zijn? Dat zal de tijd ons moeten vertellen. Interessant zijn ze in iedergeval wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.