Batman Arkham City Krijgt Releasedate

We zijn doorgaans geen fan van filmgames. Met name omdat de kwaliteit regelmatig te wensen overlaat. Bij de laatste Batman game, Arkham Asylum, was dat al anders. Net als de films die steeds beter werden, was deze game al leuk te noemen en de nieuwe Batman Arkham City zal daar naar verwachting nog een schepje bovenop doen.

Hoewel je Arkham City prima moet kunnen spelen wanneer je Arkham Asylum niet kent, zal voor de fans van de eerste game het verhaal in Arkham City verder gaan. Arkham City is namelijk het nieuwe zwaar beveiligde huis voor de gestoorde misdadigers uit Gotham City. De wereld van Arkham City is dan ook vijf keer groter dan die van de vorige game.

Warner Bros heeft de game nu eindelijk een releasedate gegeven. Batman Arkham City komt 19 Oktober uit in Nederland voor zowel de PC als de Xbox 360 en de Playstation 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.