Voor de kamperenden onder ons heeft het Apeldoornse Matterhoorn een leuke nieuwe gaspit ontwikkeld. De ‘Base Camp Stove’ zoals het dingetje heet is in staat om pannen met een diameter tot 30 CM effectief te verwarmen en is toch makkelijk mee te nemen. Dat is weer eens wat anders dan het gemiddelde Campingaz setje van de buren.

Voor de echte survivalaars is de pit voorzien van een Piëzo ontsteker en windscherm zodat de vlam niet meteen wegslaat. Door de telescopische poten is hij handig mee te nemen. Opgevouwen is de Base Camp Stove slechts 16×14.5×18 CM. Het brandvermogen is 3500 Watt. Je krijgt er ook een tasje bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.