Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple Lanceert iOS 4.3

Gisteravond heeft Apple onverwacht iOS 4.3 vrijgegeven. Opvallend omdat Apple hier normaal de Donderdag voor kiest. IOS 4.3 voert een aantal verbeteringen door en met deeze update stopt Apple de ondersteuning voor de iPhone 3G en iPod Touch 2G. Die kunnen binnenkort niet langer de nieuwste apps downloaden.

Verbeteringen

Safari heeft een nieuwe JavaScript engine gekregen waardoor website ongeveer twee keer zo snel moeten werken. Dit verschil zal met name merkbaar zijn bij het gebruik van web apps. Ook Airplay heeft een update gekregen waardoor het streamen van media naar Apple TV’s beter zou moeten werken.

Vernieuwingen

Het is nu ook mogelijk om in de media player items vanuit iTunes op een PC of Mac met thuisdeling te streamen. Voor iPhone 4 toestellen is de functie personal hotspot beschikbaar waardoor je één apparaat via de dock connector of maximaal drie apparaten via Wi-Fi of Bluetooth met het internet kan verbinden. De operator waarbij je jouw contract hebt lopen moet dit echter wel toestaan. Voor iPad eigenaren is het mogelijk om te bepalen of de muteknop als muteknop of als rotatieknop dienst doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.