Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Angry Birds Rio Eerst op Amazon (Android)

Ontwikkelaar Rovio heeft aangekondigd dat Amazon’s nieuwe Android App Store de primeur krijgt voor de lancering van Angry Birds Rio. Naast de lancering op Amazon heeft de ontwikkelaar nog een aantal primeurs voor de Amerikaanse online winkel.

Zo zal het ook mogelijk zijn om via Amazon versies van de eerdere Angry Birds games aan te schaffen. Het voordeel van de gekochte versies is dat de reclames uit de game verwijderd zijn. Wanneer de store precies open gaat is nog een verrassing, maar we verwachten dat het nog een weekje zal duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.