Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xbox Modding Voor Dummies met Calibur 11

Tot groot genoegen is op iedere grote gameshow wel een hoekje te vinden waar gamers hun PC of console hebben gemod en deze ten toon stellen. Ben je nou niet zo handig met de dremel of wil je de fabrieksgarantie behouden, dan heeft het Nederlandse Calibur 11 een goede oplossing.

Het bedrijf brengt speciale behuizingen op de markt die om de originele behuizing van de nieuwe Xbox 360 passen. Naast de standaard case (of Vault zoals ze het zelf noemen) zijn er diverse accessoires verkrijgbaar om de boel nog verder op te pimpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.