Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Warner Bros Brengt Films naar de App Store

Hoewel de Amerikanen al lang van films op hun iPhones en iPads kunnen genieten, worden wij Hollanders uiteraard weer buitengesloten. Warner Bros heeft daar een stokje voor gestoken met haar App Editions. Complete films in de vorm van een interactieve app.

De App Editions zijn meer dan apps met enkel een film erin. De apps voorzien de films namelijk van een bult interactiviteit. Zo is het niet alleen mogelijk om extra scènes en ondertitels te kiezen, maar ook om zelf commentaren toe te voegen en deze weer te delen.

Op dit moment kan je alleen The Dark Night en Inception als App Edition bekijken, maar het bedrijf zal spoedig meer App Editions live zetten. Het downloaden van een App Edition kost niks, maar dan ben je beperkt tot de eerste vijf minuten van een film. Om de hele film van Batman te bekijken moet je €7,99 neerleggen. Inception kost €14,99, wat misschien een beetje veel is.

Voor wie bezorgd is over de opslagruimte op zijn of haar iPhone, geen zorgen. Je kan in de app kiezen of je gaat downloaden of streamen. Bij dat laatste gebruik je amper opslagruimte.

The Dark Night – iPhone/iPod Touch | iPad
Inception – iPhone/iPod Touch | iPad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.