Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Gameplay Trailer L.A. Noir

We schreven al eerder over L.A. Noir toen de eerste trailer van deze nieuwe freeroaming game van Rockstar Games opdook. Vandaag hebben we een nieuwe trailer waarin de gameplay eindelijk te zien is en die lijkt zoals je mag verwachten op de gameplay van de andere Rockstar games.

Opvallend aan L.A. Noir is dat Rockstar steeds meer de kant van de good-guy lijkt te kiezen. Was je in Red Dead Redemption nog vrij om te kiezen aan welke kant je staat, is het nu de bedoeling dat je jezelf binnen het poltiekorps omhoog werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.