MWC: Microsoft over Windows Phone 7 Updates

In Maart is het zover. Microsoft zal eindelijk de beloofde update met o.a. Cut & paste ondersteuning live zetten. Later dit jaar heeft Microsoft echter een grote update in de planning waarmee het OS heel wat beter zal worden. Wij hebben alvast de eerste details rondom deze update.

In de grote update zal Windows Phone 7 voorzien worden van Internet Explorer 9. In Internet Explorer 9 is o.a. Video weergave sterk verbeterd en bevat natuurlijk volledige ondersteuning voor HTML5. Over Flash deed Microsoft geen uitspraken. Microsoft hoopt dat met de ondersteuning van IE9 ook het aantal web apps toe zal nemen.

Microsoft zal ook multi-tasking toevoegen voro de eigen Microsoft apps. Apps van andere partijen kunnen niet zomaar multitasken omdat Microsoft wilt voorkomen dat de batterijen van het toestel te snel leeg zijn of dat het toestel te traag zal worden. Om tussen apps te schakelen krijg je een overzicht met thumbnails zoals in de huidige webbrowser.

Op dit moment is Windows Phone 7 volledig geïntegreerd met gmail en Facebook. Microsoft zal hier Twitter aan toevoegen.

Ook Kinect zal aan Windows Phone 7 worden gekoppeld. Wederom een poging om mobile vs. Xbox games in de markt te zetten. Check de demo hieronder, want het is best grappig om te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.