MWC: LG's Optimus 3D en Optimus Pad Zien het Licht

Mobile World Congres staat op het punt te beginnen, dus deze week mag je een overdosis nieuws over telefoontjes, tablets en apps verwachten. We starten onze verslaggeving met de release van de Optimus 3D en de Optimus Pad (wat natuurlijk gewoon de Amerikaanse G-Slate is)

LG's Optimus 3D zou best wel eens een bestseller kunnen worden. Het autostereoscopische scherm is 4.3 inch groot en de graphics worden geleverd door dezelfde PowerVR SGX540 GPU die ook in de Galaxy S van Samsung zit. Opvallend is wel dat het toestel geen gebruik maakt van een CPU van Nvidia, maar één van Texas Instruments en wel de OMAP 4 (dual core 1Ghz). LG heeft ook aangegeven dat de Optimus 3D vier keer zoveel media codecs zal bevatten dan concurrerende Android telefoons. Met andere woorden, je kan bijna alles op het ding afspelen.

LG presenteerde vandaag ook de Optimus Pad. Dit tablet bevat twee camera's voor 3D video's en foto's. Opvallend is echter dat het persbericht niks zegt over de weergave op het toestel zelf. Wel bevat het een opmerking dat 3D content via een 3D TV of YouTube 3D bekeken kan worden.

De Optimus Pad heeft een 8.9 inch 1280x768 scherm dat in staat is om Full HD films in 1080p af te spelen. De Optimus Pad loopt op Android 3.0 en bevat een 1Ghz dual core CPU van Nvidia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “MWC: LG's Optimus 3D en Optimus Pad Zien het Licht”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram