Adobe heeft tijdens het Mobile World Congress aangekondigd dat de nieuwe mobiele Flash Player (versie 10.2) voor Android bijna klaar is. Flash Player 10.2 zal diverse verbeteringen doorvoeren zoals een lager energieverbruik en meer stabiliteit.

De grootste verbeteringen zitten echter in het afspelen van video’s. De framerate zal een stuk hoger zijn met Flash Player 10.2. De nieuwe Flash Player is aangekondigd voor Android 3.0 tablets en smartphones. Opvallend omdat Android 3.0 voorlopig nog niet op smartphones zal draaien. Wij vermoeden dat Adobe had moeten refereren naar Android 2.4. Opvallend genoeg deed Adobe geen uitspraken over Symbian en MeeGo waar Flash Player 10.1 wel op draait.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.