Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lonely Planet Geeft Wederom Gratis Reisgidsen Weg

Reizigers met een iPhone of iPod Touch opgelet. Nadat Lonely Planer eerder al een groot deel van de reisgidsen over oost- en west europa gratis weggaf als goedmakertje voor reizigers die ingesneeuwd raakten, herhaalt het bedrijf dezelfde actie voor iedereen die vast zit in Noord-Amerika. Normaal kost zo’n gids €4,99.

In totaal stelt het bedrijf 14 gidsen beschikbaar tot komende vrijdagmiddag. Daarna zal er weer gewoon voor moeten worden betaald. Het mooie van de reisgidsen van Lonely Planet is niet alleen dat de bomvol waardevolle informatie zitten, maar dat ze ook kaarten van de steden bevatten zodat je terplekke geen dataverbinding nodig zal hebben.

Voor Amerika kan je de reisgidsen van Boston, Chicago, Fort Myers, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New Orleans, New York, San Francisco, Seattle en Washington D.C. naar binnen trekken. Voor Canada stelt het bedrijf Montreal, Toronto en Vancouver beschikbaar. Wees er dus snel bij als je ooit verwacht naar één van deze steden te reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.