Als we de geruchten mogen geloven zal Apple op 14 Februari iOS 4.3 uitbrengen. Zoals gebruikelijk zou dit om 19:00 ’s avonds zijn. Gezien de update al lang bij de ontwikkelaars ligt, is het aannemelijk dat hij inderdaad klaar staat om gelanceerd te worden.

iOS 4.3 is onder anderen nodig om de release van The Daily te ondersteunen omdat die app gebruik maakt van abonnementen via iTunes. iOS 4.3 zal echter ook ondersteuning voor multitasking gestures ondersteunen en Airplay voor apps introduceren. Met Airplay kunnen ontwikkelaars vanuit hun apps geschikt maken voor gebruik in combinatie met Apple TV en nog een aantal andere kleine updates.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.