Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

EA Lanceert Mortal Kombat 3 voor iPad en iPhone

EA heeft de klassieker der vechtspellen nieuw leven ingeblazen met de release van Ultimate Mortal Kombat 3 voor iOS. De game verscheen vanmorgen op iTunes. Deze nieuwe versie van Mortal Kombat 3 verschijnt niet al te lang voordat concurrent Warner Bros haar versie van Mortal Kombat op consoles zal lanceren.

Zoals het hoort bij Mortal Kombat is ook deze versie van diverse multiplayer mogelijkheden voorzien. Zo is het mogelijk om samen op een enkele iPad te spelen of via bluetooth met meerdere iPads of iPhones het gevecht aan te gaan.

Download Mortal Kombat voor iPhone/iPod Touch of iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.