Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Speciale Dakar 2011 Horloges van TW Steel

Even terug naar het analoge tijdperk. Ja, de stoerste polshorloges zijn voor mijn gevoel nog altijd analoog. Ik was dan ook verheugd om te zien dat TW Steel en Celebrations (nee, niet de snoepjes) twee speciale edities hebben uitgebracht ter ere van de Dakar rally.

De Dakar rally is zonder twijfel het grootste rallyevenement ter wereld en daar zitten dit jaar drie Hollanders in. Naast de bekende Tim Coronel zijn dit Koen Wauters & Hans Bekx. Zowel Tim Coronel als Koen Wauters worden nu geëerd met deze klokjes.

Tim Coronel Dakar limited edition

Dit horloge is gebaseerd op de Canteen Style range van TW Steel en is leverbaar in een diameter van 45 of 50 millimeter. De hele kast heeft een zandstraalbehandeling ondergaan om het matte-stoere uiterlijk te verkrijgen. Naast het uurwerk bevat het klokje ook een tachymeter om de gemiddelde snelheid op een bepaald traject te meten. Ja, het blijft een autosport klokje natuurlijk. Hij is er al vanaf €349,-

Koen Wauters Dakar limited Edition

Hij is voor de autosport leek misschien een wat minder bekende naam (doet wat minder talkshows), maar is wel de ambassadeur van TW Steel geworden. We hebben het over Koen Wauters. De specificaties van zijn limited edition zijn gelijk aan die van Tim Coronel ware het niet dat er wat veranderingen in de tekst op het horloge zijn opgenomen.

2 reacties

  1. Wat fijn dat er jullie aandacht besteden aan deze special TW Steel editions. Ze zijn nog niet overal verkrijgbaar. Het zijn echt hele vette horloges, ook als je niet zo veel hebt te maken met autosport. Ze zijn te kopen bij Blinckers.com en bij de aankoop van deze bad boys voor 16 januari is er ook een leuke verassing voor de eigenaren van de Dakar TW Steel horloges. Ik wil ook wel een TW Steel met mijn eigen naam er in gegraveerd!

  2. Nog steeds behoren dez TW Steel Dakar modellen tot de mooiste uit onze horlogecollectie. Vooral de gezandstraalde bahandeling zorgt voor een prachtige matte afwerking van de horlogekast. Zeker een aanrader als je van een xxl uurwerk houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.