Sony Kondigt Playstation Suite voor Android aan

Hoewel Sony tijdens de presentatie in Tokyo geen woord heeft gerept over een mogelijke PSP telefoon, heeft het bedrijf wel de Playstation Suite aangekondigd. Playstation Suite zal een speciale app store zijn met Playstation games voor Android telefoons en tablets.

Sony zal beginnen met het lanceren van een emulator voor psOne games, maar het lijkt erop dat er ook nieuwe games zullen verschijnen. Telefoons moeten wel minimaal Android 2.3 ondersteunen. Wanneer hardware buttons ontbreken zal Sony die op het scherm zetten. Een PSP telefooon zou hier wel op zijn plaats zijn denken we ;-). Sony richt het Playstation Certified programma op om de kwaliteit van deze app store te waarborgen.

Sony noemt de Playstation Suite overigens platform onafhankelijk, dus we verwachten dat het bedrijf ook andere mobiele platformen zal gaan ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram