Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

SanDisk Kondigt Haar SecureAccess Programma Aan

SanDisk gaat voor al haar USB sticks codering en online back-up faciliteiten aanbieden onder de noemer SecureAccess. Hoewel codering voor USB sticks verre van nieuw is, is het wel de eerste keer dat de twee diensten samen worden aangeboden.

SecureAccess is een applicatie op de stick zelf die een beveiligde locatie voor bestanden vormt. Bij iedere stick is het daarnaast mogelijk om via de applicatie tot 2GB aan bestanden online op te slaan via de online back-up dienst van Dmailer.

“Wekelijks raken zakelijke reizigers op het vliegveld hier in de Verenigde Staten meer dan 12.000 laptops kwijt en meer dan de helft van die laptops bevatten vertrouwelijke of gevoelige informatie,” vertelt Kent Perry, verantwoordelijk voor de productmarketing bij SanDisk. “Databeveiliging is een absolute noodzaak geworden. SanDisk USB drives met SecureAccess software bieden een gemakkelijk te gebruiken kluis, beschermd met een AES codering.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.