Samsung Kiest Introduceert de Infuse 4G met Super Amoled Plus

We waren al fan van Samsung's Super Amoled schermen, maar de fabrikant lijkt nu wederom een sprong naar voren te maken met Super Amoled Plus. Deze beeldtechniek bevat 50% meer subpixels en zal eerst in de Samsung Infuse verschijnen.

Wanneer je een sterk vergrootglas op een Super Amoled scherm zet, zie je dat iedere pixel uit een groene en (afwisselend) een rode of blauwe subpixel beschikt. In de nieuwe Super Amoled Plus zal iedere groene pixel van zowel een rode als blauwe subpixel worden voorzien.

De Infuse zal een 4.5” Super Amoled Plus scherm krijgen en bevat een HSPA+ antenne om van de nieuwste 4G netwerktechnieken gebruik te maken. Verder bevat de Infuse een 1.2Ghz processor, 8MP camera en draait hij op Android 2.2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram