GadgetGear.nl

Review: SanDisk Xbox 360 USB Stick

Gisteren kondigde SanDisk haar nieuwe Xbox 360 UBS Stick aan. Vandaag werden we op de redactie verrast met een testexemplaar die we vandaag meteen maar even op de pijnbank hebben gelegd.

De Xbox 360 stick is feitelijk niet veel meer dan een standaard USB stick die gewoon op de PC is uit te lezen. De body is van zwart, glanzend plastic met een dikke rubberen dop om de USB contacten af te schermen. Aan de achterkant vinden we doorzichtig plastic met daaronder een groene LED. Een leuk detail is dat de LED prachtig “gloeit” wanneer de stick in de Xbox zit. Maar goed dat we hem in de onze nog aan de voorkant in kunnen prikken.

De stick is een samenwerking tussen Microsoft en SanDisk. De officiële licentie betekent dan ook dat Microsoft eisen heeft gesteld aan de lees- en schrijfsnelheid van de stick en die zijn beiden dik in orde. In onze test haalde deze USB stick een leessnelheid van 14.2 MB per seconde en een schrijfsnelheid van 10.1 MB per seconde. Een gadget voor de echte Xbox fans dus.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten