Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Preview Android 3.0 HoneyComb op YouTube

Op YouTube is een preview van Android 3.0 opgedoken. Android 3.0 draagt de naam HoneyComb en is speciaal geschreven voor internet tablets zoals de Xoom van Motorola en de Galaxy Tab van Samsung. Ondertussen zullen telefoons eerst naar Android 2.4 overgaan.

Een dergelijke scheefgroei van OS updates is niet vreemd. Bij de introductie van de iPad, bleef de iPad tot eind vorig jaar ook verstoken van OS updates waardoor de iPhone en iPod over andere/meer functies beschikten.

Opvallend aan de HoneyComb presentatie is dat de presentatie onder anderen de nadruk legt op Video-Voip diensten. Mogelijk doet Google dit om duidelijk te maken dat FaceTime van Apple verre van uniek is. Uiteraard verwachten we dat Skype hier handig op in zal springen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.