Ook Lenovo Combineert Netbook en Tablet

In navolging van Samsung heeft ook Lenovo nu een combinatie van tablet en netbook aangekondigd. Lenovo noemt het geheel de IdeaPad U1 hybrid. In tegenstelling tot Samsung’s oplossing gaat het hier echt om twee losse apparaten.

Allereerst is er de LePad, een tablet op basis van Android 2.2 met een Qualcom snapdragon processor. Op een enkele acculading moet de LePad 8 uur meegaan. Wanneer de LePad in de behuizing van de IdeaPad klikt, dient deze als monitor voor een complete Windows Home premium 7 installatie op basis van een Intel CULV processor.

De producten zullen eerst in China aan de man worden gebracht. De LePad zal daar $520 kosten. In combinatie met de IdeaPad komt daar nog eens $780 bij op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.