Olympus heeft de inmiddels beroemde Pen camera van een flinke update voorzien. De camera heeft een betere kitlens meegekregen en ook de LCD is onder handen genomen. Tenslotte heeft Olympus de Pen van een grote hoeveelheid nieuwe accessoires voorzien.

Olympus heeft het LCD paneel niet alleen vergroot, maar ook van meer pixels voorzien om zo het scherpstellen makkelijker te maken. De kitlens is grotendeels hetzelfde, maar is voorzien van een stillere motor. Ideaal voor tijdens het maken van HD opnamen. Verder heeft de behuizing een kleine metamorfose ondergaan.

Onder de nieuwe accessoirelijn vinden we nu onder anderen fisheye-, macro- en groothoek converters, macro flitsers en een bluetooth module om foto’s naar een ander bluetooth apparaat te sturen. De nieuwe Pen ligt volgende week al in de winkel voor nog geen zeshonderd euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.