Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo’s 3DS Niet Regiovrij

Wat waren we blij met de Nintendo DS en de PSP. Beide handhelds waren voor het eerst regiovrij en dat betekende maar één ding; de nieuwste games uit Japan halen en de goedkoopste games in Amerika scoren. Met de introductie van de 3DS is dat alweer verledentijd.

Nintendo heeft aangegeven dat de Nintendo 3DS niet regiovrij zal zijn. Naast de grijze import, kan dat zijn omdat de 3DS ook 3D video’s af zal spelen. In Japan zal de 3DS in Februari uitkomen. Nintendo is nu echter al gestopt met de productie van nieuwe Dsi consoles voor de Japanse markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.