Motorola Toont Xoom Tablet

We zaten er al een beetje op te wachten, maar tijdens de CES heeft Motorola de Xoom officieel aangekondigd. De Xoom draait op Android 3.0, ook bekend als Honeycomb en beschikt over een nieuwe Tegra-2 DualCore CPU van Nvidia.

Het tablet bevat een 10.1” multitouch scherm, 1GB DDR2 geheugen en een SSD met 32 GB opslagruimte voor apps en andere bestanden. De Xoom kan video's op 1080p weergeven en heeft een 5 megapixel camera aan de achterkant. Aan de voorkant vinden we een 2 megapixel camera. Uiteraard zijn ook Wi-Fi, Bluetooth 2.1 en 3G ondersteuning aanwezig. Later dit jaar volgt wel een aanpassing in de hardware zodat de Xoom ook op LTE netwerken kan communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram